Nieuws

De Wintercompetitie

Weet u wat de tennishal zo gezellig maakt? De WINTERCOMPETITIE (sept-april).

Deze gezellige competitie maakt het mogelijk om zonder lid te hoeven zijn van een tennisvereniging toch tegen andere teams te kunnen spelen. Die wedstrijden vinden om de 14 dagen plaats. In de weekenden (herenteams en gemengde teams) of op de vrijdagochtenden (damesteams). Men kan zich inschrijven voor de herendubbel (HD), damesdubbel (DD), gemengd dubbel (GD) en er is een poule voor senior gemengd dubbel (SGD).

Op dit moment spelen 62 teams in verschillende poules tegen elkaar en 1100 personen beleven iedere keer weer mooie en sportieve momenten op onze vier tennisbanen. De ondergrond is dezelfde vloer als die bij de Australian Open wordt gebruikt. Daarnaast is er een gezellige sportkantine met de mogelijkheid om na afloop van de wedstrijden met elkaar na te praten onder het genot van een drankje en een hapje. Ook is het mogelijk om met elkaar gezellig te dineren.

Het enige dat u hoeft te doen is een team samenstellen van minimaal 4 personen.

De wedstrijdleiding gaat dan op zoek naar gelijkwaardige teams op basis van de speelsterkte die men aan heeft gegeven. Met vijf andere teams wordt een poule gevormd waartegen men gedurende de competitie tegen elkaar speelt. Klik HIER om in te schrijven.

Ook is het mogelijk om mee te spelen op racketavonden. Op deze website vind u data waarop een racketavond wordt georganiseerd.

De hal maakt het ook mogelijk om tennisbanen te kunnen huren gedurende de zogenaamde winterperiode. Van september t/m april kan men in de hal terecht en een baan huren. Onderstaand schema geeft aan welke banen nog vrij zijn.

In de maand december wordt het Sam de Roo dubbeltoernooi georganiseerd. Ook hiervoor geldt dat u geen lid hoeft te zijn van een tennisvereniging. Gewoon inschrijven en meedoen. Gezelligheid staat voorop en meedoen is belangrijker dan winnen ☺

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met de wedstrijdleiding of onze beheerder. Zij staan u graag tewoord.

« Terug

» Nieuws archief